Connecta amb nosaltres

Portada

L’APA Poble-sec, més i millor

Publicat

on

L’èxit del primer Campus de Setmana Santa organitzat pel club certifica el bon moment del futbol formatiu de l’APA, amb 16 equips i més de 200 jugadors a les seves files

molina_jordi / Poble-sec. L’APA Poble-sec va recollir aquesta Setmana Santa “els fruits de la feina ben feta” després de l’èxit del primer Campus de Futbol que organitza l’entitat. Aquesta és la sensació que tenen al club, segons explica Jordi Luengo, que fa tres temporades va iniciar un projecte de professionalització de la seva estructura formativa. “Hem cregut en el nostre model i ara estem veient els resultats”, subratlla el coordinador del Futbol Base de l’APA, que en tres anys ha crescut fins a aglutinar 15 equips –més de 200 nens— a les seves files, el doble dels que sumen entre la Unió Esportiva i l’Atlètic Poble-sec. “No es tracta només de tenir més equips, estem acompanyant la quantitat amb la qualitat”, comenta Luengo, en relació a les opcions d’ascens a les quals aspiren tres dels equips del futbol formatiu del club de la Satalia.

APA_fotos

Recull d’imatges del primer Campus de l’APA. A baix, a l’esquerra, Ilie Sánchez, del Barça B / Fotos: Apa Poble-sec

Perfum blaugrana a la Satalia

Una bona mostra del dolç moment de l’entitat es va poder veure durant la Setmana Santa. L’APA va aprofitar les vacances per organitzar el seu primer campus obert de futbol. El coordinador, Gerard Trives, valora positivament una iniciativa que va tenir el seu punt àlgid amb la visita del jugador del filial del FC Barcelona, Ilie Sánchez. L’ex de l’APA i veí del barri va oferir una ‘màster class’ a la trentena de participants –entre ells una nena i cinc nens que no són propietat de l’APA—, que van poder compartir terreny de joc amb un professional de primer nivell i un bon referent per seguir formant-se com a futbolistes i, sobretot, com a persones. Trives, que també és responsable del Futbol7 i del juvenil de l’APA —amb fermes possibilitats d’ascens— espera repetir l’experiència del campus de cara l’estiu. Serà aleshores quan l’equip celebrarà el seu 25è aniversari. Els dies 8 i 9 de juny s’espera una festa grossa a la Satalia.

Portada

Mancebo posa punt i final a la temporada pujant al podi a Eivissa

Publicat

on

Per

@zona_sec / El barber del barri signa un magnífic any que tanca amb victòria a les Balears

El triatleta i barber del barri, Àngel Mancebo, ha abaixat la persiana de la temporada. Mancebo ho ha fet des del calaix més alt del podi de la mitja Ironman d’Eivissa, que va disputar el passat 23 d’octubre. Va guanyar en la seva categoria (55-59 anys), amb un temps de  5 hores, 42 minuts i 21 segons. Va destinar 44 minuts i 07 segons a nedar dos kilòmetres; 3 hores, un minut i 59 segons als 90 kilòmetres de bicicleta i l’últim circuit, el de la cursa a peu, 21 kilòmetres, que va necessitar 1 hora, 50 minuts i 10 segons.

whatsapp-image-2016-11-03-at-12-17-59

Àngel Mancebo al podi d’Eivissa, rebent el premi / Àngel Mancebo

“Va ser molt dur”, explica Mancebo i amplia el seu argument, “feia molta calor”. El triatleta precisa que “les corrents a l’aigua en el segment de natació; el trencacames en bicicleta, que no em va permetre agafar el ritme i els quatre ascensos al castell d’Eivissa corrent, van ser duríssims”. Tanmateix, el premi final, un cop creuada la meta, gairebé va fer oblidar tot aquest gran esforç.

Aquesta victòria posa la cirereta d’un gran any, que només s’ha vist tacada per la caiguda, mentre entrenava a l’estiu, que li va impedir optar a estar amb els millors del planeta. Ara, com diu, “toca mini-descans” i preparar la pròxima temporada.

Continua llegint

Portada

La Satalia necessita millores

Publicat

on

Per

@zona_sec / Fa uns dies des de ZONA SEC es va recollir la queixa en la que el CE APA Poble-sec havia manifestat l’estat de les instal·lacions de la Satalia. Curiosament, a finals del curs passat es van engegar una sèrie d’actuacions per a que de cara a l’arrencada de la temporada, la 2015-2016, estiguessin a punt. Tals com millores en l’enllumenat, l’espai d’infermeria, els vestuaris i la instal·lació de gespa al camp de futbol 7. Fonts del Districte Sants-Montjuïc asseguren que no tenen coneixement de cap reclamació, però sí admeten que des de fa cosa d’un any una part de la graderia està precintada per estar “en mal estat”. També reconeixen que els vestuaris més antics necessiten d’obres i que s’emmarquen en unes millores a l’equipament esportiu “que s’han d’anar fent”. Tanmateix, des del Districte no detallen quan es duran a terme.

20160909_111359

Una part de les grades en evident mal estat, sense precinte / Gerard Trives

 

Continua llegint

Portada

Mancebo, entre els millors de la seva categoria a l”Ironman’ de Mallorca

Publicat

on

Per

@4tito4 / L’il·lustre barber de Blai completa a les Illes Balears la cinquena competició d’aquest tipus.

El triatleta i barber del barri, Àngel Mancebo, va prendre part el passat 24 de setembre de l’Ironman de Mallorca. Mancebo va estar amb els millors de la seva categoria (55-59 anys) signant un temps total d’11 hores, 53 minuts i 35 segons. Va completar el segment de natació (quatre kilòmetres) en una hora, deu minuts i 22 segons; el de bicicleta (180 kilòmetres) en sis hores i 15 minuts i, per últim, la cursa a peu (20 kilòmetres) en quatre hores, 14 minuts i 40 segons. “A partir del kilòmetre 24 de la bici va començar a ploure. Va haver-hi una tempesta molt forta”, explica l’esportista i continua “això ho va fer més dur i perillós”. Tot i així reconeix que s’ho va passar “molt bé”. Mancebo afegeix així al seu currículum d’Ironmans la ciutat balear, que s’uneix a les de Barcelona (2012 i 2013) i Lanzarote (2012 i 2014).

En el seu calendari d’enguany resta una cita més: la mitja Ironman d’Eivissa, que s’organitza el pròxim 23 d’octubre. D’aquesta manera, posarà punt i final a un any en el que també ha participat a les mitges de Barcelona i Monegros (Aragó).

L’espina de Hawaii
Tot i signar un magnífic 2016 i evidenciar un enorme esperit de superació, té una assignatura pendent: l’Ironman de Hawaii, la competició reservada per als millors. “Només s’hi accedeix amb invitació”, remarca Mancebo i aquesta s’aconsegueix a Suècia, campionat que es va disputar a l’agost. Però tres mesos abans va caure de la bicicleta mentre entrenava i va frenar en sec la seva progressió, “em trobava molt fort”. Això el va deixar gairebé dos mesos parat, “massa si has de competir al límit”, determina. L’espina de l’arxipèlag del Pacífic s’ha quedat clavada, està valorant treure-se-la.

 

 

Continua llegint

Paral-lel OH!

Copyright © 2018 Zona Sec.