Connecta amb nosaltres

Portada

La Cuina del Món torna a plaça Navas

Publicat

on

12a Mostra gastronòmica

@Marta_Tello/ El dies 4 i 5 de juliol la mostra gastronòmica s’instal•larà a la Plaça Navas, de 20.30 a 23.00h, per oferir degustacions de plats de gairebé 20 països d’arreu de món. A més, els petits tindran l’oportunitat de participar al taller de cuina Minixefs, que es realitzarà en col•laboració amb el projecte A Taula! del Centre Cívic El Sortidor i l’IE Bhaktivedanta Barcelona. Aquesta mostra és tan sols la part més visible d’un projecte sociocultural. Durant 3 mesos, 35 alumnes han estat aprenent tècniques de cuina amb la intenció d’afavorir la seva inserció laboral. Com a activitat final preparen plats dels seus països d’origen, que ofereixen en aquesta festa intercultural. Enguany la mostra ha estat a punt d’anular-se degut a la greu retallada en la subvenció del Dpt d’Immigració. Tot i així, el Districte ha respost favorablement a la petició de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, fent-se càrrec d’una part del pressupost retallat, que ha permès, junt amb altres ajustos, que la Mostra es pugui celebrar. La Cuina del Món és un projecte sociocultural del Districte de Sants-Montjuïc gestionat per la Coordinadora d’entitats del Poble-sec, que rep la col•laboració de la Direcció del Programa d’Immigració i el Diàleg Intercultural.

___________________________________________________________________

Cartell_CuinaMon2014Programació Mostra gastronòmica La Cuina del Món 2014

Divendres 4 i dissabte 5 de juliol de 2014 a la plaça Navas

de 18.00 a 19.30 h
MINIXEFS. Taller de cuina per a infants.
En col·laboració amb el projecte A Taula! del Centre Cívic El Sortidor (divendres 4)
i l’IE Bhaktivedanta Barcelona (dissabte 5).

de 20.30 a 23.00 h
MOSTRA I DEGUSTACIÓ DE PLATS D’ARREU DEL MÓN
cuinats pels alumnes del curs La Cuina del Món:
plats tradicionals de Veneçuela, Brasil, Equador, Cuba, Colòmbia, Mèxic,
República Dominicana, Palestina, Síria, Indonèsia, Pakistan, Xina, Espanya,
Catalunya, Itàlia, Senegal, Ghana, Nigèria i Marroc.

Portada

Mancebo posa punt i final a la temporada pujant al podi a Eivissa

Publicat

on

Per

@zona_sec / El barber del barri signa un magnífic any que tanca amb victòria a les Balears

El triatleta i barber del barri, Àngel Mancebo, ha abaixat la persiana de la temporada. Mancebo ho ha fet des del calaix més alt del podi de la mitja Ironman d’Eivissa, que va disputar el passat 23 d’octubre. Va guanyar en la seva categoria (55-59 anys), amb un temps de  5 hores, 42 minuts i 21 segons. Va destinar 44 minuts i 07 segons a nedar dos kilòmetres; 3 hores, un minut i 59 segons als 90 kilòmetres de bicicleta i l’últim circuit, el de la cursa a peu, 21 kilòmetres, que va necessitar 1 hora, 50 minuts i 10 segons.

whatsapp-image-2016-11-03-at-12-17-59

Àngel Mancebo al podi d’Eivissa, rebent el premi / Àngel Mancebo

“Va ser molt dur”, explica Mancebo i amplia el seu argument, “feia molta calor”. El triatleta precisa que “les corrents a l’aigua en el segment de natació; el trencacames en bicicleta, que no em va permetre agafar el ritme i els quatre ascensos al castell d’Eivissa corrent, van ser duríssims”. Tanmateix, el premi final, un cop creuada la meta, gairebé va fer oblidar tot aquest gran esforç.

Aquesta victòria posa la cirereta d’un gran any, que només s’ha vist tacada per la caiguda, mentre entrenava a l’estiu, que li va impedir optar a estar amb els millors del planeta. Ara, com diu, “toca mini-descans” i preparar la pròxima temporada.

Continua llegint

Portada

La Satalia necessita millores

Publicat

on

Per

@zona_sec / Fa uns dies des de ZONA SEC es va recollir la queixa en la que el CE APA Poble-sec havia manifestat l’estat de les instal·lacions de la Satalia. Curiosament, a finals del curs passat es van engegar una sèrie d’actuacions per a que de cara a l’arrencada de la temporada, la 2015-2016, estiguessin a punt. Tals com millores en l’enllumenat, l’espai d’infermeria, els vestuaris i la instal·lació de gespa al camp de futbol 7. Fonts del Districte Sants-Montjuïc asseguren que no tenen coneixement de cap reclamació, però sí admeten que des de fa cosa d’un any una part de la graderia està precintada per estar “en mal estat”. També reconeixen que els vestuaris més antics necessiten d’obres i que s’emmarquen en unes millores a l’equipament esportiu “que s’han d’anar fent”. Tanmateix, des del Districte no detallen quan es duran a terme.

20160909_111359

Una part de les grades en evident mal estat, sense precinte / Gerard Trives

 

Continua llegint

Portada

Mancebo, entre els millors de la seva categoria a l”Ironman’ de Mallorca

Publicat

on

Per

@4tito4 / L’il·lustre barber de Blai completa a les Illes Balears la cinquena competició d’aquest tipus.

El triatleta i barber del barri, Àngel Mancebo, va prendre part el passat 24 de setembre de l’Ironman de Mallorca. Mancebo va estar amb els millors de la seva categoria (55-59 anys) signant un temps total d’11 hores, 53 minuts i 35 segons. Va completar el segment de natació (quatre kilòmetres) en una hora, deu minuts i 22 segons; el de bicicleta (180 kilòmetres) en sis hores i 15 minuts i, per últim, la cursa a peu (20 kilòmetres) en quatre hores, 14 minuts i 40 segons. “A partir del kilòmetre 24 de la bici va començar a ploure. Va haver-hi una tempesta molt forta”, explica l’esportista i continua “això ho va fer més dur i perillós”. Tot i així reconeix que s’ho va passar “molt bé”. Mancebo afegeix així al seu currículum d’Ironmans la ciutat balear, que s’uneix a les de Barcelona (2012 i 2013) i Lanzarote (2012 i 2014).

En el seu calendari d’enguany resta una cita més: la mitja Ironman d’Eivissa, que s’organitza el pròxim 23 d’octubre. D’aquesta manera, posarà punt i final a un any en el que també ha participat a les mitges de Barcelona i Monegros (Aragó).

L’espina de Hawaii
Tot i signar un magnífic 2016 i evidenciar un enorme esperit de superació, té una assignatura pendent: l’Ironman de Hawaii, la competició reservada per als millors. “Només s’hi accedeix amb invitació”, remarca Mancebo i aquesta s’aconsegueix a Suècia, campionat que es va disputar a l’agost. Però tres mesos abans va caure de la bicicleta mentre entrenava i va frenar en sec la seva progressió, “em trobava molt fort”. Això el va deixar gairebé dos mesos parat, “massa si has de competir al límit”, determina. L’espina de l’arxipèlag del Pacífic s’ha quedat clavada, està valorant treure-se-la.

 

 

Continua llegint

Paral-lel OH!

Copyright © 2018 Zona Sec.