Connecta amb nosaltres

Qui som

Zona Sec Comunicació és una entitat sense ànim de lucre, que edita dues publicacions mensuals: el diari ZONA SEC i la revista PARAL·LEL OH!, totes dues independents des d’un punt de vista econòmic i polític.

El diari ZONA SEC és un mitjà de proximitat del Poble-sec i un dels més veterans de la ciutat. Des de fa vint anys aborda la informació d’aquest singular barri de Barcelona amb esperit crític i amb el màxim de rigor possible. Des de 1997, el ZONA SEC és un dels narradors principals de tot el que passa en aquest racó de Sants-Montjuïc, posant l’accent a l’activitat del seu teixit associatiu i a la tasca del moviment veïnal. La lliuta veïnal, la política local, la interculturalitat, el petit comerç o l’esport del barri i l’urbanisme són alguns dels arguments habituals d’un diari que se sosté econòmicament, sobretot, gràcies al comerç de proximitat.

Equip ZonaSec

La seva estructura és assambleària i té un tiratge de sis mil exemplars. L’equip del diari està format per tres periodistes, un cap de publicitat i un director que, alhora, són els responsables legals de l’entitat. Els dies 15 de cada mes, es poden trobar els exemplars del rotatiu a les entitats i comerços de la zona i, amb especial incidència, a la seu de la Coordinadora d’Entitats (Elkano, 24) i a la Biblioteca Francesc Boix (Blai, 34).

Paral·lel OH!, la revista del Paral·lel
Des del març de 2012, l’entitat ha sumat al diari del barri del Poble-sec una nova iniciativa aprofitant la reforma de l’avinguda del Paral·lel. El resultat és la revista, també mensual, Paral·lelOh! de la qual es distribueixen cinc mil exemplars al llarg d’aquest eix barceloní i dels barris de Sant Antoni, el Raval i el Poble-sec. L’aposta està a cavall de la informació periodística i de la crònica històrica. Volem acompanyar el creixement de l’avinguda i les seves novetats urbanístiques i culturals, sense obviar les reivindicacions veïnals.

PUBLICITAT

Copyright © ZonaSec Comunicació, 2024