El 2021 és l’any de l’alimentació sostenible, i el gener és el mes dels bons propòsits. Per això us animem a estrenar l’any participant de les activitats que hem organitzat en motiu de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible.
El primer tastet el farem amb l’activitat Alimentació resilient. La cuina d’abans com a resposta a la sostenibilitat en temps de crisi, una visita a la Llotja de Barcelona i una projecció amb demostració culinària sobre els refugiats climàtics. Començarem a descobrir què podem fer per generar canvis socials a través de la gastronomia i avançar cap a la transició alimentària.
Cuina des de casa
També tornen els tallers de cuina des de casa perquè pugueu preparar el sopar en directe a la vostra cuina i compartir els vespres al voltant dels fogons. N’hi ha per a tots els gustos amb: tècniques de cocció, cuina vegetariana, cuina asiàtica… No et perdis les possibilitats que ens brinda l’hivern i els seus productes de temporada!
Sabem perfectament que us agraden els itineraris. El dia 11 obrim inscripcions a les exposicions Art primer. Artistes de la Prehistòria del Museu d’Arqueologia de Catalunya i Xarxes, agulles i martells del Museu Etnològic de Barcelona. Si voleu gaudir amb nosaltres dels equipaments de la muntanya de Montjuïc, no badeu! Qui no corre, vola!
Curtmetratges d’esport
Les que preferiu gaudir del cinema, podreu descobrir la història de les vides d’esportistes que han desafiat límits socials, físics, econòmics i psicològics per complir els seus somnis amb els curtmetratges del BCN Sports Film Festival.
Si voleu saber-ne més truqueu-nos, escriviu-nos, veniu-nos a veure, feu-nos arribar una postal, envieu-nos un colom missatger, feu-nos missatges de fum… O apunteu-vos al nou canal de Telegram per estar al dia de les novetats i les activitats del Centre Cívic El Sortidor!
CC EL SORTIDOR