Connecta amb nosaltres

Portada

Els alevins i els veterans salven la difícil temporada de la UE Poble-sec

Publicat

on

Els dos equips alevins guanyen amb claredat els seus respectius campionats i obtenen l’ascens a Segona Divisió. De la seva banda, la secció dels veterans, tot i quedar-se a les portes del títol,  també aconsegueixen el passaport a Segona.

Alevins i veterans, la part dolça de la temporada del 'Sec' / Imatges cedides pel club

Alevins i veterans, la part dolça de la temporada del ‘Sec’ / Imatges cedides pel club

@molina_jordi / Tot feia indicar que la desaparició del primer equip de la UE Poble-sec marcaria la temporada 2012-2013 pels sequistes. Després dels triomfs dels dos alevins i de la secció de veterans, però, el balanç global de la temporada millora de manera notable, tot i el descens a Segona dels Juvenils, d’on havíen pujat la passada temporada. Ara, el club, que el diumenge 16 de juny va celebrar la seva Diada, mira el futur amb la convicció de que el futbol base ha de ser el pal de paller de l’entitat. A l’horitzó, dos principals objectius: eixugar definitivament la totalitat del deute que va deixar la presidència de Pedro Venero i recuperar el primer equip. “El soci del Sec està acostumat a anar diumenge a la Satalia, l’afició es mereix recuperar un primer equip de referència”, expliquen fonts de l’entitat, que a principis d’any complia 85 anys d’història. Haurà de ser a Quarta Divisió, una categoria per sota de la que jugava quan va haver de retirar-se el mes de gener, víctima de la delicada situació econòmica.

 

Els alevins, “brutals”
Pocs s’imaginaven que els dos equips alevins del club acabarien campions. Menys encara amb la contundència amb què ho han fet. El responsable del Futbol Base del club, Juli Rubio, qualifica la temporada de “brutal”. Els dos conjunts s’han proclamat campions dels seus respectius grups de Quarta Divisió i l’any vinent tots dos jugaran a Segona, degut a una reestructuració de les categories. La superioritat, a més, ha estat màxima. Si l’aleví A ho ha guanyat tot menys dues ensopegades —78 punts, 260 gols—el B ha guanyat tots els partits menys una derrota i un empat —85 punts, 331 gols—.
L’altra nota positiva de l’entitat l’han donat els veterans. L’equip aconsegueix l’ascens a Segona Divisió en quedar en segona posició després d’haver estat lluitant pel campionat fins la darrera jornada.  Els de la Satalia han guanyat 24 dels 34 partits —78 punts, 102 gols— i s’han quedat a només un punt dels campions, el Sant Sadurní Atlètic.

Portada

Mancebo posa punt i final a la temporada pujant al podi a Eivissa

Publicat

on

Per

@zona_sec / El barber del barri signa un magnífic any que tanca amb victòria a les Balears

El triatleta i barber del barri, Àngel Mancebo, ha abaixat la persiana de la temporada. Mancebo ho ha fet des del calaix més alt del podi de la mitja Ironman d’Eivissa, que va disputar el passat 23 d’octubre. Va guanyar en la seva categoria (55-59 anys), amb un temps de  5 hores, 42 minuts i 21 segons. Va destinar 44 minuts i 07 segons a nedar dos kilòmetres; 3 hores, un minut i 59 segons als 90 kilòmetres de bicicleta i l’últim circuit, el de la cursa a peu, 21 kilòmetres, que va necessitar 1 hora, 50 minuts i 10 segons.

whatsapp-image-2016-11-03-at-12-17-59

Àngel Mancebo al podi d’Eivissa, rebent el premi / Àngel Mancebo

“Va ser molt dur”, explica Mancebo i amplia el seu argument, “feia molta calor”. El triatleta precisa que “les corrents a l’aigua en el segment de natació; el trencacames en bicicleta, que no em va permetre agafar el ritme i els quatre ascensos al castell d’Eivissa corrent, van ser duríssims”. Tanmateix, el premi final, un cop creuada la meta, gairebé va fer oblidar tot aquest gran esforç.

Aquesta victòria posa la cirereta d’un gran any, que només s’ha vist tacada per la caiguda, mentre entrenava a l’estiu, que li va impedir optar a estar amb els millors del planeta. Ara, com diu, “toca mini-descans” i preparar la pròxima temporada.

Continua llegint

Portada

La Satalia necessita millores

Publicat

on

Per

@zona_sec / Fa uns dies des de ZONA SEC es va recollir la queixa en la que el CE APA Poble-sec havia manifestat l’estat de les instal·lacions de la Satalia. Curiosament, a finals del curs passat es van engegar una sèrie d’actuacions per a que de cara a l’arrencada de la temporada, la 2015-2016, estiguessin a punt. Tals com millores en l’enllumenat, l’espai d’infermeria, els vestuaris i la instal·lació de gespa al camp de futbol 7. Fonts del Districte Sants-Montjuïc asseguren que no tenen coneixement de cap reclamació, però sí admeten que des de fa cosa d’un any una part de la graderia està precintada per estar “en mal estat”. També reconeixen que els vestuaris més antics necessiten d’obres i que s’emmarquen en unes millores a l’equipament esportiu “que s’han d’anar fent”. Tanmateix, des del Districte no detallen quan es duran a terme.

20160909_111359

Una part de les grades en evident mal estat, sense precinte / Gerard Trives

 

Continua llegint

Portada

Mancebo, entre els millors de la seva categoria a l”Ironman’ de Mallorca

Publicat

on

Per

@4tito4 / L’il·lustre barber de Blai completa a les Illes Balears la cinquena competició d’aquest tipus.

El triatleta i barber del barri, Àngel Mancebo, va prendre part el passat 24 de setembre de l’Ironman de Mallorca. Mancebo va estar amb els millors de la seva categoria (55-59 anys) signant un temps total d’11 hores, 53 minuts i 35 segons. Va completar el segment de natació (quatre kilòmetres) en una hora, deu minuts i 22 segons; el de bicicleta (180 kilòmetres) en sis hores i 15 minuts i, per últim, la cursa a peu (20 kilòmetres) en quatre hores, 14 minuts i 40 segons. “A partir del kilòmetre 24 de la bici va començar a ploure. Va haver-hi una tempesta molt forta”, explica l’esportista i continua “això ho va fer més dur i perillós”. Tot i així reconeix que s’ho va passar “molt bé”. Mancebo afegeix així al seu currículum d’Ironmans la ciutat balear, que s’uneix a les de Barcelona (2012 i 2013) i Lanzarote (2012 i 2014).

En el seu calendari d’enguany resta una cita més: la mitja Ironman d’Eivissa, que s’organitza el pròxim 23 d’octubre. D’aquesta manera, posarà punt i final a un any en el que també ha participat a les mitges de Barcelona i Monegros (Aragó).

L’espina de Hawaii
Tot i signar un magnífic 2016 i evidenciar un enorme esperit de superació, té una assignatura pendent: l’Ironman de Hawaii, la competició reservada per als millors. “Només s’hi accedeix amb invitació”, remarca Mancebo i aquesta s’aconsegueix a Suècia, campionat que es va disputar a l’agost. Però tres mesos abans va caure de la bicicleta mentre entrenava i va frenar en sec la seva progressió, “em trobava molt fort”. Això el va deixar gairebé dos mesos parat, “massa si has de competir al límit”, determina. L’espina de l’arxipèlag del Pacífic s’ha quedat clavada, està valorant treure-se-la.

 

 

Continua llegint
PUBLICITAT

El més llegit

Copyright © ZonaSec Comunicació, 2024