Connecta amb nosaltres

Portada

La pista de les Tres Xemeneies aprova l’examen dels usuaris

Publicat

on

@4Tito4 El CBSAPS i l’AF Poble-sec destaquen la cobertura de la instal·lació, tot i que el club de futbol segueix reclamant un poliesportiu al barri.

El 29 de març de 2015 s’inaugurava la pista poliesportiva de les Tres Xemeneies. La principal actuació va ser la cobertura de la instal·lació amb un sostre, una llarga reclamació per part d’algunes entitats esportives i usuàries de l’equipament. A banda, es va ampliar la superfície fins als 900 metres quadrats que permet la pràctica de vàries modalitats esportives; es va canviar la il·luminació i la ventilació; es van renovar els vestuaris i es va crear una sala annexa de varis usos, que entre d’altres serveix per guardar material. Bàsicament, va ser una transformació i emprant materials nous. Tot plegat, va tenir un cost de 830.000 euros. Una xifra ben invertida, segons els inquilins actuals de la pista.

Captura de pantalla completa 23052016 92947

Treballadors a l’antiga pista abans de començar les obres / Aj. Barcelona

La cobertura de la pista
El director del CB Sant Antoni Poble-sec (CBSAPS), David Sánchez, considera bàsic haver col·locat un sostre. “Ja no s’han d’ajornar entrenaments ni partits”, expressa i recorda que “havia estat un mes sense entrenar” i és que la pluja no només obligava a cancel·lar l’activitat al moment, també els dies posteriors “potser era pel tipus de terra, que no absorbia bé l’aigua”. També aplaudeix “comptar amb una sala pel material a la mateixa pista i un lavabo”, a més “la transversalitat de les pistes permet tenir més equips”, assenyala. “El marcador nou és espectacular”, confessa Sánchez. Tot i així, com en tot, hi ha un però: “l’única pega és el vent que es filtra”, encara que diu que comparant-ho amb l’anterior situació no té res a veure.

Continua faltant espai
En la mateixa línea de satisfacció es mostra l’AF Poble Sec que també destaca que no s’han de cancel·lar ni matxs ni entrenaments. A més, afegeix que l’afició “gaudeix d’unes grades més còmodes i d’acord amb l’espai actual”. Qualifica la transformació de l’equipament “d’enriquidora”. Tanmateix, els acabats tenen “algunes deficiències” i precisa que hi ha problemes amb les calderes d’aigua calenta i les cistelles de bàsquet, que s’encallen. Malgrat les millores, l’entitat critica que “es queden petites per donar cabuda a tothom” i reclama un poliesportiu per donar-hi resposta.

Portada

Mancebo posa punt i final a la temporada pujant al podi a Eivissa

Publicat

on

Per

@zona_sec / El barber del barri signa un magnífic any que tanca amb victòria a les Balears

El triatleta i barber del barri, Àngel Mancebo, ha abaixat la persiana de la temporada. Mancebo ho ha fet des del calaix més alt del podi de la mitja Ironman d’Eivissa, que va disputar el passat 23 d’octubre. Va guanyar en la seva categoria (55-59 anys), amb un temps de  5 hores, 42 minuts i 21 segons. Va destinar 44 minuts i 07 segons a nedar dos kilòmetres; 3 hores, un minut i 59 segons als 90 kilòmetres de bicicleta i l’últim circuit, el de la cursa a peu, 21 kilòmetres, que va necessitar 1 hora, 50 minuts i 10 segons.

whatsapp-image-2016-11-03-at-12-17-59

Àngel Mancebo al podi d’Eivissa, rebent el premi / Àngel Mancebo

“Va ser molt dur”, explica Mancebo i amplia el seu argument, “feia molta calor”. El triatleta precisa que “les corrents a l’aigua en el segment de natació; el trencacames en bicicleta, que no em va permetre agafar el ritme i els quatre ascensos al castell d’Eivissa corrent, van ser duríssims”. Tanmateix, el premi final, un cop creuada la meta, gairebé va fer oblidar tot aquest gran esforç.

Aquesta victòria posa la cirereta d’un gran any, que només s’ha vist tacada per la caiguda, mentre entrenava a l’estiu, que li va impedir optar a estar amb els millors del planeta. Ara, com diu, “toca mini-descans” i preparar la pròxima temporada.

Continua llegint

Portada

La Satalia necessita millores

Publicat

on

Per

@zona_sec / Fa uns dies des de ZONA SEC es va recollir la queixa en la que el CE APA Poble-sec havia manifestat l’estat de les instal·lacions de la Satalia. Curiosament, a finals del curs passat es van engegar una sèrie d’actuacions per a que de cara a l’arrencada de la temporada, la 2015-2016, estiguessin a punt. Tals com millores en l’enllumenat, l’espai d’infermeria, els vestuaris i la instal·lació de gespa al camp de futbol 7. Fonts del Districte Sants-Montjuïc asseguren que no tenen coneixement de cap reclamació, però sí admeten que des de fa cosa d’un any una part de la graderia està precintada per estar “en mal estat”. També reconeixen que els vestuaris més antics necessiten d’obres i que s’emmarquen en unes millores a l’equipament esportiu “que s’han d’anar fent”. Tanmateix, des del Districte no detallen quan es duran a terme.

20160909_111359

Una part de les grades en evident mal estat, sense precinte / Gerard Trives

 

Continua llegint

Portada

Mancebo, entre els millors de la seva categoria a l”Ironman’ de Mallorca

Publicat

on

Per

@4tito4 / L’il·lustre barber de Blai completa a les Illes Balears la cinquena competició d’aquest tipus.

El triatleta i barber del barri, Àngel Mancebo, va prendre part el passat 24 de setembre de l’Ironman de Mallorca. Mancebo va estar amb els millors de la seva categoria (55-59 anys) signant un temps total d’11 hores, 53 minuts i 35 segons. Va completar el segment de natació (quatre kilòmetres) en una hora, deu minuts i 22 segons; el de bicicleta (180 kilòmetres) en sis hores i 15 minuts i, per últim, la cursa a peu (20 kilòmetres) en quatre hores, 14 minuts i 40 segons. “A partir del kilòmetre 24 de la bici va començar a ploure. Va haver-hi una tempesta molt forta”, explica l’esportista i continua “això ho va fer més dur i perillós”. Tot i així reconeix que s’ho va passar “molt bé”. Mancebo afegeix així al seu currículum d’Ironmans la ciutat balear, que s’uneix a les de Barcelona (2012 i 2013) i Lanzarote (2012 i 2014).

En el seu calendari d’enguany resta una cita més: la mitja Ironman d’Eivissa, que s’organitza el pròxim 23 d’octubre. D’aquesta manera, posarà punt i final a un any en el que també ha participat a les mitges de Barcelona i Monegros (Aragó).

L’espina de Hawaii
Tot i signar un magnífic 2016 i evidenciar un enorme esperit de superació, té una assignatura pendent: l’Ironman de Hawaii, la competició reservada per als millors. “Només s’hi accedeix amb invitació”, remarca Mancebo i aquesta s’aconsegueix a Suècia, campionat que es va disputar a l’agost. Però tres mesos abans va caure de la bicicleta mentre entrenava i va frenar en sec la seva progressió, “em trobava molt fort”. Això el va deixar gairebé dos mesos parat, “massa si has de competir al límit”, determina. L’espina de l’arxipèlag del Pacífic s’ha quedat clavada, està valorant treure-se-la.

 

 

Continua llegint
PUBLICITAT

El més llegit

Copyright © ZonaSec Comunicació, 2024