Connecta amb nosaltres

Portada

L’APA Poble-sec engega el curs amb dos conjunts amateurs

Publicat

on

El club ha dissenyat un equip “A” potent per pujar a 3a Catalana. Moltes novetats d’una entitat en què el coordinador ha passat a ser Gerard Trives

@4Tito4 / La vitalitat social del barri també té la seva extensió en la vessant esportiva. El futbol n’és una gran mostra. Un dels tres clubs del barri, l’APA Poble-sec, ha arrencat la temporada amb un gran ventall de novetats. Per una part, compta amb dos equips amateurs, “A” i “B” que competeixen als grup 15 i 16 de 4a Catalana respectivament. Menció especial per al primer d’aquests dos conjunts, ja que lidera la classificació després de tancar un mes de setembre immaculat. “El nostre objectiu és l’ascens i l’any que ve estar a 3a Catalana”, confessa el nou coordinador de l’APA, Gerard Trives, que ha agafat el relleu de Jordi Luengo, que ha estat al càrrec els últims quatre anys. Trives admet que la confecció d’aquest quadre “ha estat un miracle”.

La marxa de Luengo no ha alterat el model de futbol i la filosofia que es vol aplicar, “és una idea continuista. Òbviament, hi ha petits matisos, però no altera per res el producte”, assenyala Trives. El club comptabilitza al voltant d’uns 240 nens i nenes. I és que tal com indica el coordinador, les portes estan obertes “per a tota la canalla. Tant fa si té mes o menys talent”, excepte, puntualitza, “a partir dels 14 anys sí que fem selecció”. És per això que s’ha ideat un amateur “B”, tal com explica Trives, “així els jugadors poden tenir una progressió en una bona categoria, mentre gaudeixen i creixen com a futbolistes”.

 

Més novetats
Una altra de noves que presenta l’entitat és un equip de veterans, formats per exjugadors que l’any 1995 van guanyar la competició. I de quina manera ho van fer: van anotar 207 gols i van quedar invictes. Ara, quasi 20 anys després, s’han tornat a calçar les botes i a vestir-se de curt per torna a jugar. També cal destacar la continuïtat, per quart any, de l’equip femení. Malgrat tenir força baixes a l’acabar l’exercici passat, s’ha pogut reconduir la situació i formar una plantilla notable per competir al grup 5 de la Segona Divisió.

Portada

Mancebo posa punt i final a la temporada pujant al podi a Eivissa

Publicat

on

Per

@zona_sec / El barber del barri signa un magnífic any que tanca amb victòria a les Balears

El triatleta i barber del barri, Àngel Mancebo, ha abaixat la persiana de la temporada. Mancebo ho ha fet des del calaix més alt del podi de la mitja Ironman d’Eivissa, que va disputar el passat 23 d’octubre. Va guanyar en la seva categoria (55-59 anys), amb un temps de  5 hores, 42 minuts i 21 segons. Va destinar 44 minuts i 07 segons a nedar dos kilòmetres; 3 hores, un minut i 59 segons als 90 kilòmetres de bicicleta i l’últim circuit, el de la cursa a peu, 21 kilòmetres, que va necessitar 1 hora, 50 minuts i 10 segons.

whatsapp-image-2016-11-03-at-12-17-59

Àngel Mancebo al podi d’Eivissa, rebent el premi / Àngel Mancebo

“Va ser molt dur”, explica Mancebo i amplia el seu argument, “feia molta calor”. El triatleta precisa que “les corrents a l’aigua en el segment de natació; el trencacames en bicicleta, que no em va permetre agafar el ritme i els quatre ascensos al castell d’Eivissa corrent, van ser duríssims”. Tanmateix, el premi final, un cop creuada la meta, gairebé va fer oblidar tot aquest gran esforç.

Aquesta victòria posa la cirereta d’un gran any, que només s’ha vist tacada per la caiguda, mentre entrenava a l’estiu, que li va impedir optar a estar amb els millors del planeta. Ara, com diu, “toca mini-descans” i preparar la pròxima temporada.

Continua llegint

Portada

La Satalia necessita millores

Publicat

on

Per

@zona_sec / Fa uns dies des de ZONA SEC es va recollir la queixa en la que el CE APA Poble-sec havia manifestat l’estat de les instal·lacions de la Satalia. Curiosament, a finals del curs passat es van engegar una sèrie d’actuacions per a que de cara a l’arrencada de la temporada, la 2015-2016, estiguessin a punt. Tals com millores en l’enllumenat, l’espai d’infermeria, els vestuaris i la instal·lació de gespa al camp de futbol 7. Fonts del Districte Sants-Montjuïc asseguren que no tenen coneixement de cap reclamació, però sí admeten que des de fa cosa d’un any una part de la graderia està precintada per estar “en mal estat”. També reconeixen que els vestuaris més antics necessiten d’obres i que s’emmarquen en unes millores a l’equipament esportiu “que s’han d’anar fent”. Tanmateix, des del Districte no detallen quan es duran a terme.

20160909_111359

Una part de les grades en evident mal estat, sense precinte / Gerard Trives

 

Continua llegint

Portada

Mancebo, entre els millors de la seva categoria a l”Ironman’ de Mallorca

Publicat

on

Per

@4tito4 / L’il·lustre barber de Blai completa a les Illes Balears la cinquena competició d’aquest tipus.

El triatleta i barber del barri, Àngel Mancebo, va prendre part el passat 24 de setembre de l’Ironman de Mallorca. Mancebo va estar amb els millors de la seva categoria (55-59 anys) signant un temps total d’11 hores, 53 minuts i 35 segons. Va completar el segment de natació (quatre kilòmetres) en una hora, deu minuts i 22 segons; el de bicicleta (180 kilòmetres) en sis hores i 15 minuts i, per últim, la cursa a peu (20 kilòmetres) en quatre hores, 14 minuts i 40 segons. “A partir del kilòmetre 24 de la bici va començar a ploure. Va haver-hi una tempesta molt forta”, explica l’esportista i continua “això ho va fer més dur i perillós”. Tot i així reconeix que s’ho va passar “molt bé”. Mancebo afegeix així al seu currículum d’Ironmans la ciutat balear, que s’uneix a les de Barcelona (2012 i 2013) i Lanzarote (2012 i 2014).

En el seu calendari d’enguany resta una cita més: la mitja Ironman d’Eivissa, que s’organitza el pròxim 23 d’octubre. D’aquesta manera, posarà punt i final a un any en el que també ha participat a les mitges de Barcelona i Monegros (Aragó).

L’espina de Hawaii
Tot i signar un magnífic 2016 i evidenciar un enorme esperit de superació, té una assignatura pendent: l’Ironman de Hawaii, la competició reservada per als millors. “Només s’hi accedeix amb invitació”, remarca Mancebo i aquesta s’aconsegueix a Suècia, campionat que es va disputar a l’agost. Però tres mesos abans va caure de la bicicleta mentre entrenava i va frenar en sec la seva progressió, “em trobava molt fort”. Això el va deixar gairebé dos mesos parat, “massa si has de competir al límit”, determina. L’espina de l’arxipèlag del Pacífic s’ha quedat clavada, està valorant treure-se-la.

 

 

Continua llegint

Paral-lel OH!

Copyright © 2020 Zona Sec.