Connecta amb nosaltres

Portada

El ‘Sec’ també cuida els estudis dels jugadors

Publicat

on

El club planta la llavor d’un projecte que vol consolidar i contribuir així en el desenvolupament acadèmic dels jugadors

@4tito4La UE Poble-sec s’està reinventant i davant la delicada situació econòmica vol imposar una filosofia de club, que entre d’altres coses serveixi per introduir-se com una entitat més del barri, implicant-se amb la comunitat. Un projecte que lideren el coordinador i entrenador del juvenil, Àlex Bonilla; el seu segon, Juli Rubio; el delegat del club, Marc Rius, i el membre del cos tècnic del juvenil i cadet, Brian Blanco. La iniciativa pretén fer un seguiment del rendiment acadèmic dels seus jugadors i promoure i donar solucions aquells que no obtinguin bons resultats. Així, en les èpoques del lliurament de notes, és a dir, per Nadals, Setmana Santa i a l’estiu, el club tindrà una còpia de les mateixes i amb un equip de voluntaris s’estudiarà què fer. Poden ser “classes de reforç o d’altres”, assenyala Bonilla.

El mateix coordinador resumeix el projecte com una “una unió entre esports, estudis i solidaritat”. La seva idea és que “no siguem només un club esportiu. No només estem per ensenyar jugar a futbol. Hem d’utilitzar aquesta motivació que tenen els nanos pel futbol per canalitzar-la també en els estudis”. Aquesta proposta està actualment en “fase d’identificació”, segons el tècnic dels juvenils, i espera que es consolidi de cara al futur i és que Bonilla assegura que no hi ha “lligues que paguin veure un noi tirant endavant els seus estudis”.

Les instal·lacions, deficitàries
Una de les problemàtiques al barri i que és una queixa força estesa entre les entitats esportives és la del Municipal de La Satalia. Àlex Bonilla és molt crític amb aquesta instal·lació municipal i considera que “s’hauria de lluitar” entre tots per tenir-ne una de millor. Ell mateix confirma que l’administrador de l’espai, Llop Gestió Esportiva, els afirma que un camp nou, en referència al que hi ha encara de sorra, “està a prop. I això ho diuen des de fa uns anys”. Cal recordar que el camp de La Satalia en fan ús, tant per entrenar com per jugar, quatre clubs: APA Poble-sec, Atlètic Poble-sec, UE Poble-sec i Atlètic La Palma.

Portada

Mancebo posa punt i final a la temporada pujant al podi a Eivissa

Publicat

on

Per

@zona_sec / El barber del barri signa un magnífic any que tanca amb victòria a les Balears

El triatleta i barber del barri, Àngel Mancebo, ha abaixat la persiana de la temporada. Mancebo ho ha fet des del calaix més alt del podi de la mitja Ironman d’Eivissa, que va disputar el passat 23 d’octubre. Va guanyar en la seva categoria (55-59 anys), amb un temps de  5 hores, 42 minuts i 21 segons. Va destinar 44 minuts i 07 segons a nedar dos kilòmetres; 3 hores, un minut i 59 segons als 90 kilòmetres de bicicleta i l’últim circuit, el de la cursa a peu, 21 kilòmetres, que va necessitar 1 hora, 50 minuts i 10 segons.

whatsapp-image-2016-11-03-at-12-17-59

Àngel Mancebo al podi d’Eivissa, rebent el premi / Àngel Mancebo

“Va ser molt dur”, explica Mancebo i amplia el seu argument, “feia molta calor”. El triatleta precisa que “les corrents a l’aigua en el segment de natació; el trencacames en bicicleta, que no em va permetre agafar el ritme i els quatre ascensos al castell d’Eivissa corrent, van ser duríssims”. Tanmateix, el premi final, un cop creuada la meta, gairebé va fer oblidar tot aquest gran esforç.

Aquesta victòria posa la cirereta d’un gran any, que només s’ha vist tacada per la caiguda, mentre entrenava a l’estiu, que li va impedir optar a estar amb els millors del planeta. Ara, com diu, “toca mini-descans” i preparar la pròxima temporada.

Continua llegint

Portada

La Satalia necessita millores

Publicat

on

Per

@zona_sec / Fa uns dies des de ZONA SEC es va recollir la queixa en la que el CE APA Poble-sec havia manifestat l’estat de les instal·lacions de la Satalia. Curiosament, a finals del curs passat es van engegar una sèrie d’actuacions per a que de cara a l’arrencada de la temporada, la 2015-2016, estiguessin a punt. Tals com millores en l’enllumenat, l’espai d’infermeria, els vestuaris i la instal·lació de gespa al camp de futbol 7. Fonts del Districte Sants-Montjuïc asseguren que no tenen coneixement de cap reclamació, però sí admeten que des de fa cosa d’un any una part de la graderia està precintada per estar “en mal estat”. També reconeixen que els vestuaris més antics necessiten d’obres i que s’emmarquen en unes millores a l’equipament esportiu “que s’han d’anar fent”. Tanmateix, des del Districte no detallen quan es duran a terme.

20160909_111359

Una part de les grades en evident mal estat, sense precinte / Gerard Trives

 

Continua llegint

Portada

Mancebo, entre els millors de la seva categoria a l”Ironman’ de Mallorca

Publicat

on

Per

@4tito4 / L’il·lustre barber de Blai completa a les Illes Balears la cinquena competició d’aquest tipus.

El triatleta i barber del barri, Àngel Mancebo, va prendre part el passat 24 de setembre de l’Ironman de Mallorca. Mancebo va estar amb els millors de la seva categoria (55-59 anys) signant un temps total d’11 hores, 53 minuts i 35 segons. Va completar el segment de natació (quatre kilòmetres) en una hora, deu minuts i 22 segons; el de bicicleta (180 kilòmetres) en sis hores i 15 minuts i, per últim, la cursa a peu (20 kilòmetres) en quatre hores, 14 minuts i 40 segons. “A partir del kilòmetre 24 de la bici va començar a ploure. Va haver-hi una tempesta molt forta”, explica l’esportista i continua “això ho va fer més dur i perillós”. Tot i així reconeix que s’ho va passar “molt bé”. Mancebo afegeix així al seu currículum d’Ironmans la ciutat balear, que s’uneix a les de Barcelona (2012 i 2013) i Lanzarote (2012 i 2014).

En el seu calendari d’enguany resta una cita més: la mitja Ironman d’Eivissa, que s’organitza el pròxim 23 d’octubre. D’aquesta manera, posarà punt i final a un any en el que també ha participat a les mitges de Barcelona i Monegros (Aragó).

L’espina de Hawaii
Tot i signar un magnífic 2016 i evidenciar un enorme esperit de superació, té una assignatura pendent: l’Ironman de Hawaii, la competició reservada per als millors. “Només s’hi accedeix amb invitació”, remarca Mancebo i aquesta s’aconsegueix a Suècia, campionat que es va disputar a l’agost. Però tres mesos abans va caure de la bicicleta mentre entrenava i va frenar en sec la seva progressió, “em trobava molt fort”. Això el va deixar gairebé dos mesos parat, “massa si has de competir al límit”, determina. L’espina de l’arxipèlag del Pacífic s’ha quedat clavada, està valorant treure-se-la.

 

 

Continua llegint
PUBLICITAT

El més llegit

Copyright © ZonaSec Comunicació, 2024