Connecta amb nosaltres

Portada

La Satalia obre el curs amb les esperades millores

Publicat

on

@4tito4 / Els clubs aplaudeixen, en línees generals, les noves instal·lacions amb alguns matisos. La UE Poble Sec endega un projecte per tornar créixer.

La temporada 2015-2016 de futbol arrancarà amb una diferència respecte als anys anteriors al barri. El Municipal de la Satalia ja compta amb les millores tan reclamades pels seus inquilins. És a dir, s’ha millorat l’enllumenat, l’espai d’infermeria, els vestuaris i principalment s’ha posat gespa al camp de futbol 7, tal com va prometre l’antic regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, destinant 300.000 euros. Unes actuacions que han deixat una satisfacció generalitzada entre els clubs assidus, encara que “falten vàries coses. Hi ha acabats per polir”, ha assenyalat el president del CE APA Poble Sec, Joan Munt, i ha avançat que abans de que acabi el mes de setembre tenen programada una reunió amb el nou equip del districte, la primera des de la renovació a l’alcaldia de Barcelona. El president de l’AF Poble Sec, Clemente Moreno, també ha aplaudit les novetats, però ha criticat que hi ha material d’ús diari que no està en condicions òptimes com les gàbies per deixar les pilotes, amb la qual cosa poden “robar-les tal com ja ha passat” i la solució ha estat utilitzar el Centre Cívic el Sortidor per guardar-les com a mesura temporal. Moreno ha afirmat que cap al desembre la gestora del camp ho arreglarà.

DSC_0009

El camp de futbol 7 (al fons de la imatge) ja amb gespa, una de les millores / AHV

Reiniciant el ‘Sec’
La UE Poble Sec posa el comptador a zero. L’entitat esportiva, que aquest curs complirà 88 anys, engegarà una nova etapa amb l’aposta d’una escola de futbol, suprimint els equips de cadet i juvenil, perquè “els jugadors no tenien sortida un cop complien el cicle”, ha detallat el coordinador del futbol formatiu, Juli Rubio. “Ens neguem a tirar la tovallola”, ha etzibat Rubio.

El ‘Sec’ comença “des de la base amb una escola de futbol i a partir d’aquí, intentar créixer. Sense competir amb la resta de clubs, perquè tampoc estem en condicions de fer-ho”. Una decisió presa arrel del deute que arrossega el club i que, com ha apuntat, a dia d’avui és de 9.000 euros. Així, la idea és aplegar nens de 0 a 8 anys, que seran els futurs benjamins, pre-benjamins, infantils i cadet, entre d’altres. Per altra banda, en breu s’engegarà un itinerari per diferents escoles del barri i també de Sant Antoni per a que s’inclogui com activitat extraescolar.

Portada

Mancebo posa punt i final a la temporada pujant al podi a Eivissa

Publicat

on

Per

@zona_sec / El barber del barri signa un magnífic any que tanca amb victòria a les Balears

El triatleta i barber del barri, Àngel Mancebo, ha abaixat la persiana de la temporada. Mancebo ho ha fet des del calaix més alt del podi de la mitja Ironman d’Eivissa, que va disputar el passat 23 d’octubre. Va guanyar en la seva categoria (55-59 anys), amb un temps de  5 hores, 42 minuts i 21 segons. Va destinar 44 minuts i 07 segons a nedar dos kilòmetres; 3 hores, un minut i 59 segons als 90 kilòmetres de bicicleta i l’últim circuit, el de la cursa a peu, 21 kilòmetres, que va necessitar 1 hora, 50 minuts i 10 segons.

whatsapp-image-2016-11-03-at-12-17-59

Àngel Mancebo al podi d’Eivissa, rebent el premi / Àngel Mancebo

“Va ser molt dur”, explica Mancebo i amplia el seu argument, “feia molta calor”. El triatleta precisa que “les corrents a l’aigua en el segment de natació; el trencacames en bicicleta, que no em va permetre agafar el ritme i els quatre ascensos al castell d’Eivissa corrent, van ser duríssims”. Tanmateix, el premi final, un cop creuada la meta, gairebé va fer oblidar tot aquest gran esforç.

Aquesta victòria posa la cirereta d’un gran any, que només s’ha vist tacada per la caiguda, mentre entrenava a l’estiu, que li va impedir optar a estar amb els millors del planeta. Ara, com diu, “toca mini-descans” i preparar la pròxima temporada.

Continua llegint

Portada

La Satalia necessita millores

Publicat

on

Per

@zona_sec / Fa uns dies des de ZONA SEC es va recollir la queixa en la que el CE APA Poble-sec havia manifestat l’estat de les instal·lacions de la Satalia. Curiosament, a finals del curs passat es van engegar una sèrie d’actuacions per a que de cara a l’arrencada de la temporada, la 2015-2016, estiguessin a punt. Tals com millores en l’enllumenat, l’espai d’infermeria, els vestuaris i la instal·lació de gespa al camp de futbol 7. Fonts del Districte Sants-Montjuïc asseguren que no tenen coneixement de cap reclamació, però sí admeten que des de fa cosa d’un any una part de la graderia està precintada per estar “en mal estat”. També reconeixen que els vestuaris més antics necessiten d’obres i que s’emmarquen en unes millores a l’equipament esportiu “que s’han d’anar fent”. Tanmateix, des del Districte no detallen quan es duran a terme.

20160909_111359

Una part de les grades en evident mal estat, sense precinte / Gerard Trives

 

Continua llegint

Portada

Mancebo, entre els millors de la seva categoria a l”Ironman’ de Mallorca

Publicat

on

Per

@4tito4 / L’il·lustre barber de Blai completa a les Illes Balears la cinquena competició d’aquest tipus.

El triatleta i barber del barri, Àngel Mancebo, va prendre part el passat 24 de setembre de l’Ironman de Mallorca. Mancebo va estar amb els millors de la seva categoria (55-59 anys) signant un temps total d’11 hores, 53 minuts i 35 segons. Va completar el segment de natació (quatre kilòmetres) en una hora, deu minuts i 22 segons; el de bicicleta (180 kilòmetres) en sis hores i 15 minuts i, per últim, la cursa a peu (20 kilòmetres) en quatre hores, 14 minuts i 40 segons. “A partir del kilòmetre 24 de la bici va començar a ploure. Va haver-hi una tempesta molt forta”, explica l’esportista i continua “això ho va fer més dur i perillós”. Tot i així reconeix que s’ho va passar “molt bé”. Mancebo afegeix així al seu currículum d’Ironmans la ciutat balear, que s’uneix a les de Barcelona (2012 i 2013) i Lanzarote (2012 i 2014).

En el seu calendari d’enguany resta una cita més: la mitja Ironman d’Eivissa, que s’organitza el pròxim 23 d’octubre. D’aquesta manera, posarà punt i final a un any en el que també ha participat a les mitges de Barcelona i Monegros (Aragó).

L’espina de Hawaii
Tot i signar un magnífic 2016 i evidenciar un enorme esperit de superació, té una assignatura pendent: l’Ironman de Hawaii, la competició reservada per als millors. “Només s’hi accedeix amb invitació”, remarca Mancebo i aquesta s’aconsegueix a Suècia, campionat que es va disputar a l’agost. Però tres mesos abans va caure de la bicicleta mentre entrenava i va frenar en sec la seva progressió, “em trobava molt fort”. Això el va deixar gairebé dos mesos parat, “massa si has de competir al límit”, determina. L’espina de l’arxipèlag del Pacífic s’ha quedat clavada, està valorant treure-se-la.

 

 

Continua llegint
PUBLICITAT

El més llegit

Copyright © ZonaSec Comunicació, 2024