Connecta amb nosaltres

Portada

El CE APA Poble-sec “A” compleix l’objectiu i es proclama campió

Publicat

on

L’any que ve militaran a 3a Catalana i esperen que aquest èxit faci créixer la “família”.

@4tito4 / El CE APA Poble-sec “A” ha estat un autèntic rodet aquesta temporada. El passat 25 d’abril es van proclamar campions del Grup 16 de Quarta Catalana, després de golejar el CD Monopol per 0-4. Era la 27a jornada, és a dir, a falta de tres per abaixar la persiana del curs. I és que han cantat victòria signant una trajectòria immaculada, 22 victòries i només tres empats. “Tot ha sortit rodó”, ha explicat el coordinador de l’APA, Gerard Trives. “El fet d’ajuntar gent de nivell de categories superiors ha fet que fos o donés una imatge plàcida, per dir-ho d’alguna manera”, ha afegit. També ha destacat el paper del l’equip “B” que han estat un recurs quan ha calgut reforçar la plantilla per problemes de lesions.

L’èxit implica que la campanya següent, la 2015-2016, militaran a 3a Catalana. De fet, es tracta de l’objectiu que s’havia estipulat al principi i que Trives va subratllar a ZONA SEC el passat mes d’octubre: “l’ascens i l’any que ve estar a 3a Catalana”. El coordinador ha apuntat cap a la mateixa direcció de cara a la propera temporada, “estar el més amunt possible” i ha assegurat que no s’espera en una revolució a la plantilla, “hi haurà incorporacions, però dependrà una mica del nou tècnic”, ha recalcat. L’esperança de l’APA és que aquest èxit pugui animar a créixer “la família”, sobretot en categories d’escola, benjamí i prebenjamí, entre d’altres.


Campus a l’estiu

El club aplega al voltant d’uns 240 nens i nenes, però per fer possible aquest increment que necessiten, a banda d’èxits esportius, també calen iniciatives pròpies com els campus. Precisament de cara a l’estiu ja estan preparant el del 2015, que s’organitzarà del 22 de juny al 31 de juliol al Municipal de La Satalia i que anirà dirigit a nois i noies de entre 5 i 18 anys. A més de millorar tècnicament també serveix com un espai per fer germanor i que la canalla s’ho passi d’allò més bé, ja que hi ha d’altres activitats paral·leles com piscina i tennis. Una iniciativa que va camí de consolidar-se per la bona resposta que obté. El darrer que van fer, durant la Setmana Santa, va reunir una cinquantena de nens i nenes i això que n’esperaven la meitat.

Portada

Mancebo posa punt i final a la temporada pujant al podi a Eivissa

Publicat

on

Per

@zona_sec / El barber del barri signa un magnífic any que tanca amb victòria a les Balears

El triatleta i barber del barri, Àngel Mancebo, ha abaixat la persiana de la temporada. Mancebo ho ha fet des del calaix més alt del podi de la mitja Ironman d’Eivissa, que va disputar el passat 23 d’octubre. Va guanyar en la seva categoria (55-59 anys), amb un temps de  5 hores, 42 minuts i 21 segons. Va destinar 44 minuts i 07 segons a nedar dos kilòmetres; 3 hores, un minut i 59 segons als 90 kilòmetres de bicicleta i l’últim circuit, el de la cursa a peu, 21 kilòmetres, que va necessitar 1 hora, 50 minuts i 10 segons.

whatsapp-image-2016-11-03-at-12-17-59

Àngel Mancebo al podi d’Eivissa, rebent el premi / Àngel Mancebo

“Va ser molt dur”, explica Mancebo i amplia el seu argument, “feia molta calor”. El triatleta precisa que “les corrents a l’aigua en el segment de natació; el trencacames en bicicleta, que no em va permetre agafar el ritme i els quatre ascensos al castell d’Eivissa corrent, van ser duríssims”. Tanmateix, el premi final, un cop creuada la meta, gairebé va fer oblidar tot aquest gran esforç.

Aquesta victòria posa la cirereta d’un gran any, que només s’ha vist tacada per la caiguda, mentre entrenava a l’estiu, que li va impedir optar a estar amb els millors del planeta. Ara, com diu, “toca mini-descans” i preparar la pròxima temporada.

Continua llegint

Portada

La Satalia necessita millores

Publicat

on

Per

@zona_sec / Fa uns dies des de ZONA SEC es va recollir la queixa en la que el CE APA Poble-sec havia manifestat l’estat de les instal·lacions de la Satalia. Curiosament, a finals del curs passat es van engegar una sèrie d’actuacions per a que de cara a l’arrencada de la temporada, la 2015-2016, estiguessin a punt. Tals com millores en l’enllumenat, l’espai d’infermeria, els vestuaris i la instal·lació de gespa al camp de futbol 7. Fonts del Districte Sants-Montjuïc asseguren que no tenen coneixement de cap reclamació, però sí admeten que des de fa cosa d’un any una part de la graderia està precintada per estar “en mal estat”. També reconeixen que els vestuaris més antics necessiten d’obres i que s’emmarquen en unes millores a l’equipament esportiu “que s’han d’anar fent”. Tanmateix, des del Districte no detallen quan es duran a terme.

20160909_111359

Una part de les grades en evident mal estat, sense precinte / Gerard Trives

 

Continua llegint

Portada

Mancebo, entre els millors de la seva categoria a l”Ironman’ de Mallorca

Publicat

on

Per

@4tito4 / L’il·lustre barber de Blai completa a les Illes Balears la cinquena competició d’aquest tipus.

El triatleta i barber del barri, Àngel Mancebo, va prendre part el passat 24 de setembre de l’Ironman de Mallorca. Mancebo va estar amb els millors de la seva categoria (55-59 anys) signant un temps total d’11 hores, 53 minuts i 35 segons. Va completar el segment de natació (quatre kilòmetres) en una hora, deu minuts i 22 segons; el de bicicleta (180 kilòmetres) en sis hores i 15 minuts i, per últim, la cursa a peu (20 kilòmetres) en quatre hores, 14 minuts i 40 segons. “A partir del kilòmetre 24 de la bici va començar a ploure. Va haver-hi una tempesta molt forta”, explica l’esportista i continua “això ho va fer més dur i perillós”. Tot i així reconeix que s’ho va passar “molt bé”. Mancebo afegeix així al seu currículum d’Ironmans la ciutat balear, que s’uneix a les de Barcelona (2012 i 2013) i Lanzarote (2012 i 2014).

En el seu calendari d’enguany resta una cita més: la mitja Ironman d’Eivissa, que s’organitza el pròxim 23 d’octubre. D’aquesta manera, posarà punt i final a un any en el que també ha participat a les mitges de Barcelona i Monegros (Aragó).

L’espina de Hawaii
Tot i signar un magnífic 2016 i evidenciar un enorme esperit de superació, té una assignatura pendent: l’Ironman de Hawaii, la competició reservada per als millors. “Només s’hi accedeix amb invitació”, remarca Mancebo i aquesta s’aconsegueix a Suècia, campionat que es va disputar a l’agost. Però tres mesos abans va caure de la bicicleta mentre entrenava i va frenar en sec la seva progressió, “em trobava molt fort”. Això el va deixar gairebé dos mesos parat, “massa si has de competir al límit”, determina. L’espina de l’arxipèlag del Pacífic s’ha quedat clavada, està valorant treure-se-la.

 

 

Continua llegint
PUBLICITAT

El més llegit

Copyright © ZonaSec Comunicació, 2024