Connecta amb nosaltres

Portada

La bona temporada del BTC porta a cinc jugadors a la selecció catalana

Publicat

on

L’equip masculí A s’endú la Lliga Catalana i el femení A es va quedar a les portes de guanyar la competició catalana. 

@4tito4 / El Barcelona Tamborí Club (BTC) ha vist compensada la seva bona temporada amb la convocatòria de cinc jugadors per disputar el Campionat d’Europa de Nacions en la modalitat indoor amb la selecció catalana. Dos per part de l’equip masculí, Marc Juàrez i Miquel Garcia, i tres per part del femení, Andrea Pitrach, Victòria Valls i Carolina Prats. Tots viatjaran a Montpellier (França) el pròxim octubre per disputar la competició continental, en el cas de Juárez i Garcia provaran d’assolir el tercer calaix del podi, l’objectiu del combinat català. Mentre que Pitrach, Valls i Prats buscaran estar un graó més amunt, el subcampionat.

11078231_10153022148322961_7573978700762174036_n

El BTC al compelt celebrant el títol d’una notable campanya / BTC

Èxit generalitzat
Els quatre conjunts, dos de categoria masculina i femenina, han segellat una gran campanya. Especialment, l’equip A dels homes que es va proclamar campió de la Lliga Catalana. Un títol que va arribar el 17 de maig a Roda de Ter, “en una jornada intensa”, recorda el president de l’entitat, Dani Faciaben. Es va decidir en l’últim partit davant el fins aleshores líder, CE INEF. Un triomf que va culminar en una fase final “espectacular”, qualifica Faciaben. Ell mateix assegura que la lesió, des de la primera jornada, de Christian Cirera va deixar el quadre sota mínims i “va fer que la resta de jugadors donessin el 110%”. Amb aquest ja són tres els títols domèstics, després dels aconseguits el 2010 i 2011. També notable ha estat l’actuació de les fèmines A, que s’han quedat a un pas de calcar el que han fet els seus companys. Només els va separar una victòria i s’han convertit en la revelació de la temporada. Pel que fa als equips B, el dels homes es va classificar per a la fase final acabant en el quart lloc; les dones, per la seva banda, van acabar últimes, però es tracta d’un conjunt en procés de maduració.

El BTC ja ha abaixat la persiana de la modalitat indoor i ha aixecat la de platja, amb la participació de jugadors de l’equip forjat al Poble-sec com ara la segona edició de la Lliga Catalana de TAMbeach durant juny i juliol al Garraf o en tornejos internacionals a Itàlia, França i Alemanya.

Portada

Mancebo posa punt i final a la temporada pujant al podi a Eivissa

Publicat

on

Per

@zona_sec / El barber del barri signa un magnífic any que tanca amb victòria a les Balears

El triatleta i barber del barri, Àngel Mancebo, ha abaixat la persiana de la temporada. Mancebo ho ha fet des del calaix més alt del podi de la mitja Ironman d’Eivissa, que va disputar el passat 23 d’octubre. Va guanyar en la seva categoria (55-59 anys), amb un temps de  5 hores, 42 minuts i 21 segons. Va destinar 44 minuts i 07 segons a nedar dos kilòmetres; 3 hores, un minut i 59 segons als 90 kilòmetres de bicicleta i l’últim circuit, el de la cursa a peu, 21 kilòmetres, que va necessitar 1 hora, 50 minuts i 10 segons.

whatsapp-image-2016-11-03-at-12-17-59

Àngel Mancebo al podi d’Eivissa, rebent el premi / Àngel Mancebo

“Va ser molt dur”, explica Mancebo i amplia el seu argument, “feia molta calor”. El triatleta precisa que “les corrents a l’aigua en el segment de natació; el trencacames en bicicleta, que no em va permetre agafar el ritme i els quatre ascensos al castell d’Eivissa corrent, van ser duríssims”. Tanmateix, el premi final, un cop creuada la meta, gairebé va fer oblidar tot aquest gran esforç.

Aquesta victòria posa la cirereta d’un gran any, que només s’ha vist tacada per la caiguda, mentre entrenava a l’estiu, que li va impedir optar a estar amb els millors del planeta. Ara, com diu, “toca mini-descans” i preparar la pròxima temporada.

Continua llegint

Portada

La Satalia necessita millores

Publicat

on

Per

@zona_sec / Fa uns dies des de ZONA SEC es va recollir la queixa en la que el CE APA Poble-sec havia manifestat l’estat de les instal·lacions de la Satalia. Curiosament, a finals del curs passat es van engegar una sèrie d’actuacions per a que de cara a l’arrencada de la temporada, la 2015-2016, estiguessin a punt. Tals com millores en l’enllumenat, l’espai d’infermeria, els vestuaris i la instal·lació de gespa al camp de futbol 7. Fonts del Districte Sants-Montjuïc asseguren que no tenen coneixement de cap reclamació, però sí admeten que des de fa cosa d’un any una part de la graderia està precintada per estar “en mal estat”. També reconeixen que els vestuaris més antics necessiten d’obres i que s’emmarquen en unes millores a l’equipament esportiu “que s’han d’anar fent”. Tanmateix, des del Districte no detallen quan es duran a terme.

20160909_111359

Una part de les grades en evident mal estat, sense precinte / Gerard Trives

 

Continua llegint

Portada

Mancebo, entre els millors de la seva categoria a l”Ironman’ de Mallorca

Publicat

on

Per

@4tito4 / L’il·lustre barber de Blai completa a les Illes Balears la cinquena competició d’aquest tipus.

El triatleta i barber del barri, Àngel Mancebo, va prendre part el passat 24 de setembre de l’Ironman de Mallorca. Mancebo va estar amb els millors de la seva categoria (55-59 anys) signant un temps total d’11 hores, 53 minuts i 35 segons. Va completar el segment de natació (quatre kilòmetres) en una hora, deu minuts i 22 segons; el de bicicleta (180 kilòmetres) en sis hores i 15 minuts i, per últim, la cursa a peu (20 kilòmetres) en quatre hores, 14 minuts i 40 segons. “A partir del kilòmetre 24 de la bici va començar a ploure. Va haver-hi una tempesta molt forta”, explica l’esportista i continua “això ho va fer més dur i perillós”. Tot i així reconeix que s’ho va passar “molt bé”. Mancebo afegeix així al seu currículum d’Ironmans la ciutat balear, que s’uneix a les de Barcelona (2012 i 2013) i Lanzarote (2012 i 2014).

En el seu calendari d’enguany resta una cita més: la mitja Ironman d’Eivissa, que s’organitza el pròxim 23 d’octubre. D’aquesta manera, posarà punt i final a un any en el que també ha participat a les mitges de Barcelona i Monegros (Aragó).

L’espina de Hawaii
Tot i signar un magnífic 2016 i evidenciar un enorme esperit de superació, té una assignatura pendent: l’Ironman de Hawaii, la competició reservada per als millors. “Només s’hi accedeix amb invitació”, remarca Mancebo i aquesta s’aconsegueix a Suècia, campionat que es va disputar a l’agost. Però tres mesos abans va caure de la bicicleta mentre entrenava i va frenar en sec la seva progressió, “em trobava molt fort”. Això el va deixar gairebé dos mesos parat, “massa si has de competir al límit”, determina. L’espina de l’arxipèlag del Pacífic s’ha quedat clavada, està valorant treure-se-la.

 

 

Continua llegint
PUBLICITAT

El més llegit

Copyright © ZonaSec Comunicació, 2024