Connecta amb nosaltres

Portada

El lífting de l’Artèria Paral·lel culmina amb el projecte BARTS

Publicat

on

El Terrat d’Andreu Buenafuente hi establirà la seva “casa de producció artística i multidisciplinària”, ‘Casa Terrat’

Canvis a un dels escenaris més emblemàtics de l’avinguda. El fins ara teatre Artèria Paral·lel s’anomena, des de finals de gener, BARTS (Barcelona Arts on Stage). Aquest bateig culmina el relleu en la gestió cultural de l’espai, en mans de la promotora The Project des de l’any passat, després que la SGAE decidís desmantellar la xarxa de teatres impulsada pel seu antic president, Teddy Bautista. El tinent d’alcalde de Cultura, Jaume Ciurana, ha destacat que aquesta cessió significa la reestrena de l’equipament, que passarà per la contractació d’empreses i talent de la ciutat.

The Project assumeix la gestió cultural de l’Artèria Paral·lel

The Project assumeix la gestió cultural de l’Artèria Paral·lel

Ara, una de principals apostes és l’entrada en escena de la productora d’Andreu Buenafuente, El Terrat, que hi establirà la seva “casa de producció artística i multidisciplinària”, ‘Casa Terrat’, tal i com va explicar el mateix humorista. Per Buenafuente s’ha complert “un somni de fa molts anys”, el de trobar una seu física estable a Barcelona on programar espectacles. En declaracions als mitjans després de la presentació, el director de Sgae Catalunya i Balears, Ramon Muntaner, ha explicat que fins ara la societat ha reconstruït el teatre, i que ara cedeix la programació a The Project, a més de guardar uns dies per als seus actes corporatius.

BARTS aterra al Paral·lel
“Volem contribuir a animar la nit barcelonina, una mica adormida”, ha assegurat el cofundador de The Project, Tito Ramoneda. Segons ha explicat, Barts és un projecte transversal que funcionarà amb una dinàmica flexible i sota la filosofia de multiespai. Per la seva part, la principal activitat del Terrat serà la producció d’espectacles de comèdia, com ara els monòlegs, tot i que Buenafuente no descarta enregistrar programes de televisió al BARTS. De cara la programació per als pròxims mesos, estan confirmades actuacions de Goyo Jiménez, Pablo Carbonell, Antònia Font, Santiago Segura, Nacho Vegas, La Casa Azul, Delafé i las Flores Azules, Revolver, Sandstill i Quique González.

Redacció

Portada

Mancebo posa punt i final a la temporada pujant al podi a Eivissa

Publicat

on

Per

@zona_sec / El barber del barri signa un magnífic any que tanca amb victòria a les Balears

El triatleta i barber del barri, Àngel Mancebo, ha abaixat la persiana de la temporada. Mancebo ho ha fet des del calaix més alt del podi de la mitja Ironman d’Eivissa, que va disputar el passat 23 d’octubre. Va guanyar en la seva categoria (55-59 anys), amb un temps de  5 hores, 42 minuts i 21 segons. Va destinar 44 minuts i 07 segons a nedar dos kilòmetres; 3 hores, un minut i 59 segons als 90 kilòmetres de bicicleta i l’últim circuit, el de la cursa a peu, 21 kilòmetres, que va necessitar 1 hora, 50 minuts i 10 segons.

whatsapp-image-2016-11-03-at-12-17-59

Àngel Mancebo al podi d’Eivissa, rebent el premi / Àngel Mancebo

“Va ser molt dur”, explica Mancebo i amplia el seu argument, “feia molta calor”. El triatleta precisa que “les corrents a l’aigua en el segment de natació; el trencacames en bicicleta, que no em va permetre agafar el ritme i els quatre ascensos al castell d’Eivissa corrent, van ser duríssims”. Tanmateix, el premi final, un cop creuada la meta, gairebé va fer oblidar tot aquest gran esforç.

Aquesta victòria posa la cirereta d’un gran any, que només s’ha vist tacada per la caiguda, mentre entrenava a l’estiu, que li va impedir optar a estar amb els millors del planeta. Ara, com diu, “toca mini-descans” i preparar la pròxima temporada.

Continua llegint

Portada

La Satalia necessita millores

Publicat

on

Per

@zona_sec / Fa uns dies des de ZONA SEC es va recollir la queixa en la que el CE APA Poble-sec havia manifestat l’estat de les instal·lacions de la Satalia. Curiosament, a finals del curs passat es van engegar una sèrie d’actuacions per a que de cara a l’arrencada de la temporada, la 2015-2016, estiguessin a punt. Tals com millores en l’enllumenat, l’espai d’infermeria, els vestuaris i la instal·lació de gespa al camp de futbol 7. Fonts del Districte Sants-Montjuïc asseguren que no tenen coneixement de cap reclamació, però sí admeten que des de fa cosa d’un any una part de la graderia està precintada per estar “en mal estat”. També reconeixen que els vestuaris més antics necessiten d’obres i que s’emmarquen en unes millores a l’equipament esportiu “que s’han d’anar fent”. Tanmateix, des del Districte no detallen quan es duran a terme.

20160909_111359

Una part de les grades en evident mal estat, sense precinte / Gerard Trives

 

Continua llegint

Portada

Mancebo, entre els millors de la seva categoria a l”Ironman’ de Mallorca

Publicat

on

Per

@4tito4 / L’il·lustre barber de Blai completa a les Illes Balears la cinquena competició d’aquest tipus.

El triatleta i barber del barri, Àngel Mancebo, va prendre part el passat 24 de setembre de l’Ironman de Mallorca. Mancebo va estar amb els millors de la seva categoria (55-59 anys) signant un temps total d’11 hores, 53 minuts i 35 segons. Va completar el segment de natació (quatre kilòmetres) en una hora, deu minuts i 22 segons; el de bicicleta (180 kilòmetres) en sis hores i 15 minuts i, per últim, la cursa a peu (20 kilòmetres) en quatre hores, 14 minuts i 40 segons. “A partir del kilòmetre 24 de la bici va començar a ploure. Va haver-hi una tempesta molt forta”, explica l’esportista i continua “això ho va fer més dur i perillós”. Tot i així reconeix que s’ho va passar “molt bé”. Mancebo afegeix així al seu currículum d’Ironmans la ciutat balear, que s’uneix a les de Barcelona (2012 i 2013) i Lanzarote (2012 i 2014).

En el seu calendari d’enguany resta una cita més: la mitja Ironman d’Eivissa, que s’organitza el pròxim 23 d’octubre. D’aquesta manera, posarà punt i final a un any en el que també ha participat a les mitges de Barcelona i Monegros (Aragó).

L’espina de Hawaii
Tot i signar un magnífic 2016 i evidenciar un enorme esperit de superació, té una assignatura pendent: l’Ironman de Hawaii, la competició reservada per als millors. “Només s’hi accedeix amb invitació”, remarca Mancebo i aquesta s’aconsegueix a Suècia, campionat que es va disputar a l’agost. Però tres mesos abans va caure de la bicicleta mentre entrenava i va frenar en sec la seva progressió, “em trobava molt fort”. Això el va deixar gairebé dos mesos parat, “massa si has de competir al límit”, determina. L’espina de l’arxipèlag del Pacífic s’ha quedat clavada, està valorant treure-se-la.

 

 

Continua llegint
PUBLICITAT

El més llegit

Copyright © ZonaSec Comunicació, 2021