Connecta amb nosaltres

Portada

Final de curs: hora de fer balanç

Publicat

on

AF Poble-sec i APA Poble-sec repassen la temporada 2014-2015 valorant la vessant social, uns, i els excel·lent resultats esportius, els altres

@4tito4 / Arriba el mes de juny, temps d’exàmens i de les temudes notes, l’hora de fer balanç. El futbol del Poble-sec radiografia el curs que deixa enrere i que en dos mesos mal comptats tornarà arrencar. Sense cap mena de dubte el gran èxit l’ha assolit el CE APA Poble-sec, el seu equip amateur (de Quarta Catalana Grup 16) ha acomplert l’objectiu de pujar de categoria i a més invicte. Un fet que ha satisfet al club, una alegria estesa amb el futbol base. En aquest sentit, han assenyalat els equips “A” de la categoria benjamí, per mantenir-se a la Segona Divisió; l’aleví, que s’ha estrenat a Segona Divisió, ha tancat en una meritòria quarta plaça; el cadet, per la permanència a Primera i l’ascens del juvenil a Primera Divisió com un dels millors segons de Catalunya.

FOTO CLUB

El jugadors del AF Poble-sec / Camerazul

L’AF Poble-sec, per la seva banda, ha destacat entre els seus equips el paper del conjunt femení de futbol sala, que han assolit la pujada de categoria. Han passat de Territorial Femenina grup B a la Lliga Nacional de la Federació Catalana de Futbol Sala (FCFS). Però, més enllà dels resultats, el president, Juan Pedro Romero, ha subratllat la vocació social, “hem estat la primera entitat esportiva del barri homologada per l’Institut Barcelona Esports que ha suposat un increment de jugadors que no haguessin pogut gaudir de l’esport sense aquestes beques”. A més, Romero també ha posat l’accent sobre l’increment de plantilla de les categories escola, benjamins i alevins, amb la qual cosa “assegura estabilitat de cara als pròxims anys”.

Copa Catalunya Amateur
A banda d’aconseguir l’ascens a 3a Catalana el passat 25 d’abril, els homes de Dídac Vidal han continuat signant actuacions notables i és que el paper de l’equip a la Copa Catalunya Amateur 2015-2016 ha estat sublim. L’APA Poble-sec s’ha desfet de quatre campions de lliga (tres de Quarta Catalana i un de Segona Catalana) i disputarà la fase final de la competició, que serà a l’agost. Una classificació que va arribar el passat 13 de juny després de superar l’UE Sants B. Un derbi que va comptar amb molts al·licients, el primer de tots que els del Poble-sec van actuar com a visitants i els dos onzes es reptaven a mantenir la condició d’invictes, tant un com l’altre havien acabat amb zero derrotes la competició a Quarta Catalana, també al títol coper. Així un magistral gol de falta de Fran al tram final va decantar la balança en favor de l’APA. Fermall d’or a una excel·lent campanya.

Captura de pantalla completa 18062015 111641

Un dels moments del partit / Sergi Vargas (GolCat)

 

Portada

Mancebo posa punt i final a la temporada pujant al podi a Eivissa

Publicat

on

Per

@zona_sec / El barber del barri signa un magnífic any que tanca amb victòria a les Balears

El triatleta i barber del barri, Àngel Mancebo, ha abaixat la persiana de la temporada. Mancebo ho ha fet des del calaix més alt del podi de la mitja Ironman d’Eivissa, que va disputar el passat 23 d’octubre. Va guanyar en la seva categoria (55-59 anys), amb un temps de  5 hores, 42 minuts i 21 segons. Va destinar 44 minuts i 07 segons a nedar dos kilòmetres; 3 hores, un minut i 59 segons als 90 kilòmetres de bicicleta i l’últim circuit, el de la cursa a peu, 21 kilòmetres, que va necessitar 1 hora, 50 minuts i 10 segons.

whatsapp-image-2016-11-03-at-12-17-59

Àngel Mancebo al podi d’Eivissa, rebent el premi / Àngel Mancebo

“Va ser molt dur”, explica Mancebo i amplia el seu argument, “feia molta calor”. El triatleta precisa que “les corrents a l’aigua en el segment de natació; el trencacames en bicicleta, que no em va permetre agafar el ritme i els quatre ascensos al castell d’Eivissa corrent, van ser duríssims”. Tanmateix, el premi final, un cop creuada la meta, gairebé va fer oblidar tot aquest gran esforç.

Aquesta victòria posa la cirereta d’un gran any, que només s’ha vist tacada per la caiguda, mentre entrenava a l’estiu, que li va impedir optar a estar amb els millors del planeta. Ara, com diu, “toca mini-descans” i preparar la pròxima temporada.

Continua llegint

Portada

La Satalia necessita millores

Publicat

on

Per

@zona_sec / Fa uns dies des de ZONA SEC es va recollir la queixa en la que el CE APA Poble-sec havia manifestat l’estat de les instal·lacions de la Satalia. Curiosament, a finals del curs passat es van engegar una sèrie d’actuacions per a que de cara a l’arrencada de la temporada, la 2015-2016, estiguessin a punt. Tals com millores en l’enllumenat, l’espai d’infermeria, els vestuaris i la instal·lació de gespa al camp de futbol 7. Fonts del Districte Sants-Montjuïc asseguren que no tenen coneixement de cap reclamació, però sí admeten que des de fa cosa d’un any una part de la graderia està precintada per estar “en mal estat”. També reconeixen que els vestuaris més antics necessiten d’obres i que s’emmarquen en unes millores a l’equipament esportiu “que s’han d’anar fent”. Tanmateix, des del Districte no detallen quan es duran a terme.

20160909_111359

Una part de les grades en evident mal estat, sense precinte / Gerard Trives

 

Continua llegint

Portada

Mancebo, entre els millors de la seva categoria a l”Ironman’ de Mallorca

Publicat

on

Per

@4tito4 / L’il·lustre barber de Blai completa a les Illes Balears la cinquena competició d’aquest tipus.

El triatleta i barber del barri, Àngel Mancebo, va prendre part el passat 24 de setembre de l’Ironman de Mallorca. Mancebo va estar amb els millors de la seva categoria (55-59 anys) signant un temps total d’11 hores, 53 minuts i 35 segons. Va completar el segment de natació (quatre kilòmetres) en una hora, deu minuts i 22 segons; el de bicicleta (180 kilòmetres) en sis hores i 15 minuts i, per últim, la cursa a peu (20 kilòmetres) en quatre hores, 14 minuts i 40 segons. “A partir del kilòmetre 24 de la bici va començar a ploure. Va haver-hi una tempesta molt forta”, explica l’esportista i continua “això ho va fer més dur i perillós”. Tot i així reconeix que s’ho va passar “molt bé”. Mancebo afegeix així al seu currículum d’Ironmans la ciutat balear, que s’uneix a les de Barcelona (2012 i 2013) i Lanzarote (2012 i 2014).

En el seu calendari d’enguany resta una cita més: la mitja Ironman d’Eivissa, que s’organitza el pròxim 23 d’octubre. D’aquesta manera, posarà punt i final a un any en el que també ha participat a les mitges de Barcelona i Monegros (Aragó).

L’espina de Hawaii
Tot i signar un magnífic 2016 i evidenciar un enorme esperit de superació, té una assignatura pendent: l’Ironman de Hawaii, la competició reservada per als millors. “Només s’hi accedeix amb invitació”, remarca Mancebo i aquesta s’aconsegueix a Suècia, campionat que es va disputar a l’agost. Però tres mesos abans va caure de la bicicleta mentre entrenava i va frenar en sec la seva progressió, “em trobava molt fort”. Això el va deixar gairebé dos mesos parat, “massa si has de competir al límit”, determina. L’espina de l’arxipèlag del Pacífic s’ha quedat clavada, està valorant treure-se-la.

 

 

Continua llegint
PUBLICITAT

El més llegit

Copyright © ZonaSec Comunicació, 2024