Connecta amb nosaltres

Portada

El vent genera desperfectes a la Satalia

Publicat

on

@4tito4 / Els arbres de l’exterior del camp van impactar amb el mur de la Satalia provocant esquerdes i la seva inclinació.

El passat 21 i 22 de novembre a Catalunya va arribar un temporal de vent, acompanyat d’una baixada de les temperatures. L’Ajuntament de Barcelona, i amb especial atenció al Districte Sants-Montjuïc, va activar el pla bàsic d’emergència municipal. El Municipal de la Satalia va patir els efectes d’aquest episodi meteorològic, el mur del camp es va inclinar i en alguns trams van aparèixer esquerdes. Els Bombers de Barcelona, per seguretat, van decidir suspendre l’activitat esportiva durant tot aquell cap de setmana, a més de recomanar el tancament de l’equipament. La zona es va acordonar i es van començar amb els treballs de reparació, que s’allargaran uns dies per reconstruir els murs.

El motiu d’aquest incident s’explica pels arbres que hi ha a l’exterior de la instal·lació esportiva, al carrer Margarit. La seva alçada, acompanyat de les fortes ratxes de vent, van impactar amb les xarxes muntades que hi ha per sobre del mur. Les sacsejades continues van provocar que la construcció s’inclinés i apareguessin les esquerdes. “Ja vam advertir que no era una bona idea posar aquestes xarxes per sobre del mur”, afirma el president del CE APA Poble Sec, Joan Munt, i afegeix, “tampoc pensava que passaria una cosa així”. Des de l’APA demanen que s’arregli i amb les garanties que no es torni a repetir. Malgrat tot, la rutina ja ha tornat i els entrenaments i partits de competició s’han pogut disputar, mentre en paral·lel es fan aquestes actuacions de millora.

Messi a la Satalia
Una setmana després d’aquest episodi viscut, sortosament sense incidents, la Satalia va tornar a ser protagonista. L’equipament del barri va rebre una visita ben especial. El davanter del FC Barcelona, Leo Messi, va estar rodant un anunci per a una televisió xinesa. Tot i la discreció de l’acte i el dispositiu de seguretat que va comportar, l’estància del crack argentí al Poble-sec va generar expectació i molts aficionats, veïns i els mateixos jugadors de l’APA es van aplegar als voltants per veure a Messi. El blaugrana va disposar del camp de futbol 11 pel rodatge de l’espot que durant una estona va alterar la normalitat no només a la Satalia, també al Poble-sec.

img_0389

El davanter del Barça, Leo Messi, a les instal·lacions de la Satalia / CE APA Poble Sec

 

 

Portada

Mancebo posa punt i final a la temporada pujant al podi a Eivissa

Publicat

on

Per

@zona_sec / El barber del barri signa un magnífic any que tanca amb victòria a les Balears

El triatleta i barber del barri, Àngel Mancebo, ha abaixat la persiana de la temporada. Mancebo ho ha fet des del calaix més alt del podi de la mitja Ironman d’Eivissa, que va disputar el passat 23 d’octubre. Va guanyar en la seva categoria (55-59 anys), amb un temps de  5 hores, 42 minuts i 21 segons. Va destinar 44 minuts i 07 segons a nedar dos kilòmetres; 3 hores, un minut i 59 segons als 90 kilòmetres de bicicleta i l’últim circuit, el de la cursa a peu, 21 kilòmetres, que va necessitar 1 hora, 50 minuts i 10 segons.

whatsapp-image-2016-11-03-at-12-17-59

Àngel Mancebo al podi d’Eivissa, rebent el premi / Àngel Mancebo

“Va ser molt dur”, explica Mancebo i amplia el seu argument, “feia molta calor”. El triatleta precisa que “les corrents a l’aigua en el segment de natació; el trencacames en bicicleta, que no em va permetre agafar el ritme i els quatre ascensos al castell d’Eivissa corrent, van ser duríssims”. Tanmateix, el premi final, un cop creuada la meta, gairebé va fer oblidar tot aquest gran esforç.

Aquesta victòria posa la cirereta d’un gran any, que només s’ha vist tacada per la caiguda, mentre entrenava a l’estiu, que li va impedir optar a estar amb els millors del planeta. Ara, com diu, “toca mini-descans” i preparar la pròxima temporada.

Continua llegint

Portada

La Satalia necessita millores

Publicat

on

Per

@zona_sec / Fa uns dies des de ZONA SEC es va recollir la queixa en la que el CE APA Poble-sec havia manifestat l’estat de les instal·lacions de la Satalia. Curiosament, a finals del curs passat es van engegar una sèrie d’actuacions per a que de cara a l’arrencada de la temporada, la 2015-2016, estiguessin a punt. Tals com millores en l’enllumenat, l’espai d’infermeria, els vestuaris i la instal·lació de gespa al camp de futbol 7. Fonts del Districte Sants-Montjuïc asseguren que no tenen coneixement de cap reclamació, però sí admeten que des de fa cosa d’un any una part de la graderia està precintada per estar “en mal estat”. També reconeixen que els vestuaris més antics necessiten d’obres i que s’emmarquen en unes millores a l’equipament esportiu “que s’han d’anar fent”. Tanmateix, des del Districte no detallen quan es duran a terme.

20160909_111359

Una part de les grades en evident mal estat, sense precinte / Gerard Trives

 

Continua llegint

Portada

Mancebo, entre els millors de la seva categoria a l”Ironman’ de Mallorca

Publicat

on

Per

@4tito4 / L’il·lustre barber de Blai completa a les Illes Balears la cinquena competició d’aquest tipus.

El triatleta i barber del barri, Àngel Mancebo, va prendre part el passat 24 de setembre de l’Ironman de Mallorca. Mancebo va estar amb els millors de la seva categoria (55-59 anys) signant un temps total d’11 hores, 53 minuts i 35 segons. Va completar el segment de natació (quatre kilòmetres) en una hora, deu minuts i 22 segons; el de bicicleta (180 kilòmetres) en sis hores i 15 minuts i, per últim, la cursa a peu (20 kilòmetres) en quatre hores, 14 minuts i 40 segons. “A partir del kilòmetre 24 de la bici va començar a ploure. Va haver-hi una tempesta molt forta”, explica l’esportista i continua “això ho va fer més dur i perillós”. Tot i així reconeix que s’ho va passar “molt bé”. Mancebo afegeix així al seu currículum d’Ironmans la ciutat balear, que s’uneix a les de Barcelona (2012 i 2013) i Lanzarote (2012 i 2014).

En el seu calendari d’enguany resta una cita més: la mitja Ironman d’Eivissa, que s’organitza el pròxim 23 d’octubre. D’aquesta manera, posarà punt i final a un any en el que també ha participat a les mitges de Barcelona i Monegros (Aragó).

L’espina de Hawaii
Tot i signar un magnífic 2016 i evidenciar un enorme esperit de superació, té una assignatura pendent: l’Ironman de Hawaii, la competició reservada per als millors. “Només s’hi accedeix amb invitació”, remarca Mancebo i aquesta s’aconsegueix a Suècia, campionat que es va disputar a l’agost. Però tres mesos abans va caure de la bicicleta mentre entrenava i va frenar en sec la seva progressió, “em trobava molt fort”. Això el va deixar gairebé dos mesos parat, “massa si has de competir al límit”, determina. L’espina de l’arxipèlag del Pacífic s’ha quedat clavada, està valorant treure-se-la.

 

 

Continua llegint
PUBLICITAT

El més llegit

Copyright © ZonaSec Comunicació, 2024