Connecta amb nosaltres

Economia

Pseudohabitatges en venda

El negoci de l’especulació

Publicat

on

Comprar un habitatge acostuma a ser un drama. Hipoteques que esclafen la nòmina, habitatges ancorats al segle XIX, parets més properes a acollir jardineres verticals que no pas capes de pintura de color blanc… Algú segurament haurà caigut en depressió després de mesos de cerca i captura d’un espai digne per viure. Des del ZONA SEC, però, hem volgut girar la truita i fixar-nos en aquelles llars on només els talps serien feliços. Espais que pràcticament no han vist la llum del sol i que s’han posat a la venda després d’unes reformes que fan més pena que glòria.

Trobat a un portal immobiliari, el primer d’ells està al carrer de la Concòrdia i resultar ser una caixa de sabates de 22 metres quadrats, sense cap finestra exterior. Al final, quina necessitat hi ha de tenir més ventilació que la que t’ofereix una finestra translúcida que dona a un pati interior? Per fer-ho més emocionant, per anar a la tassa del vàter primer s’ha de passar pel plat de la dutxa. Tot plegat, per un mòdic preu de 95.500 euros sense cèdula d’habitabilitat (una ganga, perquè abans estava a 129.000 euros).

Abans oficines, ara habitatges

Si el pis anterior resulta ser massa petit, al mateix portal virtual també hi trobem una oficina reconvertida en habitatge. L’única finestra està al sostre i s’obre uns escassos quatre centímetres, mentre que el lavabo dota d’intimitat als futurs inquilins d’aquest loft de Magallanes. Respecte a la superfície anunciada (67 metres quadrats), les imatges són prova suficient per saber que el propietari se l’ha tret de la màniga amb una destresa inaudita. Com l’anterior, tampoc compta amb cèdula d’habitabilitat, però ‘‘la compra com inversió és molt interessant per la bona rendibilitat que pot generar’’, destaca. El preu? 120.000 euros.

Per últim i entre els millors dels millors, un pseudohabitatge situat al terrat d’una finca de Margarit, situada a tocar de la plaça del Sortidor. Els 30 metres quadrats (sincers) acullen dues habitacions més semblants a un colomar que a una llar i, tal com s’aprecia a les imatges, les portes que venen incorporades podrien ser fàcilment d’origen (1890). Tot i que no té cuina, els nous propietaris almenys comptaran amb un dels més moderns sistemes d’alarma contra lladres i ocupacions (sempre que l’actual no se l’emporti en entregar les claus). Tot plegat, per 149.000 euros.

Continua llegint
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Economia

Celler de Ronda, set anys tastant vins

Publicat

on

Per

A finals d’aquest any la Dilcia López i el Xavier Soto faran set anys que van aixecar les persianes del seu celler. Un projecte empresarial que vol unir la tradició de les velles bodegues de Barcelona i la innovació, amb la presentació de nous vins poc coneguts de petites bodegues però de gran qualitat i preus raonables.

Una olor de vins a doll us dóna la benvinguda al Celler de Ronda. Atravessem un passadís amb 14 bótes de vins que reconforta la vista i l’esperit. Tocar una bóta de 200 litres t’apropa a la natura. Aquí reposen vins del Priorat, Gandesa, Penedès… competint amb La Rioja i La Ribera. Les bótes més petites de 25 litres guarden els secrets de l’Oporto, Moscatell, vi ranci i fins i tot vinagre blanc i negre. Una vegada descanseu la mirada podreu escollir vins i caves de noms poc comuns: Altos, Veïnat, Mas Rodó, Casanovas, Mas Pujadó, Sogas Mascaró. Bons vins i millors preus.

Els petits gestos ens fan més grans: el Celler de Ronda vol eliminar el plàstic i ja ha instaurat l’ampolla de vidre retornable per tal d’eliminar l’ampolla de plàstic. Més novetats que explica la Dilcia, una línia de vins econòmics i de qualitat a partir de 2,50 euros. Cuidar la gent gran, li porten el vi a casa. Els avis de Sant Antoni, Poble-sec i Raval poden escollir el seu vi i els hi portaran a casa. A tocar del mercat de Sant Antoni teniu un bon racó per conéixer nous vins i recrear-vos la vista.

Celler de Ronda

Ronda de Sant Pau, 77 (Sant Antoni – Barcelona)

Tels. 93 192 38 14 – 671 30 20 01

ERNEST MILLET

Continua llegint

Economia

Los consejos de Recicla Tecnologia: La duración de las baterías

Publicat

on

Per

El tiempo de vida útil de las baterías puede optimizarse y conseguir utilizarlas por más tiempo. Este es el modo más eficiente de contribuir a la sostenibilidad del planeta. Reduciendo el consumo de nuevos productos y extendiendo la vida útil de los dispositivos es una política ecológica. Debido a los niveles elevados de contaminación y de desechos producidos de manera indiscriminada, los esfuerzos para reciclar no son efectivos para contrarrestar los efectos negativos que producen.

En Recicla Tecnología potenciamos nuestros esfuerzos para que la vida útil de cada equipo, ya sea un patinete, robot aspirador, móvil, ordenador, etc., alarguen al máximo su rendimiento. Esto puede lograrse siguiendo unos sencillos consejos sobre el uso correcto de tu batería:

• Mantener conectadas a la corriente las baterías el mayor tiempo posible. Si estás cerca de una toma de corriente o en cuanto sea posible, deja conectada la batería con el cargador y no malgastes su uso si no es necesario.

• No dejes descargar completamente tu batería. Evita que tu batería llegue al cero por ciento.

• No dejes a media carga ni descargada por mucho tiempo las baterías. Siempre que sea posible cárgala al 100% y cuanto antes.

• Usa cargadores originales o de calidad.

• Cada tres meses, haz una descarga completa y deja la bateria 5 horas descargada antes de volver a cargarla. Cuidando bien tu batería puedes aprovechar al máximo su rendimiento durante 4 o 5 años. IMPORTANTE: Las baterías están compuestas de varios módulos. Si deja de funcionar antes de tiempo, puede que uno de los módulos sea el que se ha dañado. Antes de desechar tu batería consulta con nuestros técnicos, ya que disponemos de métodos para repararla.

RECICLA TECNOLOGIA

Continua llegint

Economia

Joyería Paralelo, experiència i professionalitat

Publicat

on

Per

La Carmen Elena és el nou rostre de la nova Joyería Paralelo. Carmen aporta l’experiència i els anys de professió al món de la joia en la seva definició més ampla. És molt coneguda al Poble-sec per la seva implicació professional al món de la restauració i dels negocis de la joieria.

A la nova botiga de l’avinguda del Paral·lel, 97, a cinc minuts caminant de la plaça del Molino i entremig  de les estacions de metro del Paral·lel i Poble-sec, hi podeu trobar peces d’or, plata, bijuteria i una àmplia gamma de rellotges de diferents marques i qualitat. Tenen un taller propi per reparar joies i rellotges. Un dels serveis més destacats que donen a la Joyería Paralelo és dissenyar i fabricar les joies al gust del client per tal de personalitzar-les. Això és possible perquè a la Carmen l’acompanya un equip molt capacitat i entès en els coneixements tècnics necessaris en el comerç de la joieria i rellotgeria per tal d’oferir un servei i una atenció de primera qualitat.

Carmen Elena creu que el Poble-sec ha evolucionat positivament i ha passat de ser un barri oblidat i solitari a ser un barri molt freqüentat i amb una vida diürna i nocturna força interessant. I neixen nous negocis que li aporten prestigi. Ja ho sabeu. A la Joyería Paralelo us espera un equip de professionals que us orientarà, us oferirà algun detall de compromís, personalitzaran una joia o us restauraran una altra que és un record de família o una enyorança.

ERNEST MILLET

Continua llegint

Paral-lel OH!

Copyright © 2018 Zona Sec.